Barion Pixel

Kaszinó kostoltató promóciós szabályzat

A promóciós tikettek és zsetonok átadása a következők szerint történik: a Garzon Pláza Hotel szervezésében lehetősége van a vendégeknek különböző Kaszinó Kóstoltató csomagok megvásárlására. A Garzon Pláza Hotel által értékesített csomagoknak megfelelően a Casino Win Győr is hozzájárul a vendégek szórakoztatásához.

  • A promóciós tikettet a kasszánál nem lehet készpénzre beváltani, azt kizárólag a kibocsájtás játéknapján lehet felhasználni, bármilyen a kaszinóban üzemeltetett pénznyerő.
  • A promóciós tikett a vezetőség által kijelölt pénznyerő automatákon teljes összegben eljátszandó. A promóciós tikett kizárólag a kibocsájtás játéknapján, az adott játéknap végéig, és a feltüntetett címlet szerinti értékben érvényes és használható fel.
  • A kibocsájtás játéknapjának végéig fel nem használt promóciós tikettek érvényüket vesztik.
  • A promóciós zsetonok átadása a megadott játéknapon 09:00 órától a játéknap végéig folyamatosan, az igények szerint történik.
  • A promóciós zsetonokat a kasszánál nem lehet készpénzre beváltani, illetve az asztalok azt közvetlenül nem válthatják át értékzsetonokra, azt kizárólag a kibocsájtás játéknapján, az adott játéknap végéig, és a feltüntetett címlet szerinti értékben lehet az asztaloknál tétként felhasználni, illetve az asztal így köteles elfogadni. A promóciós zsetonok az amerikai rulett asztalokon nem helyezhetők fel.