Céges csapatépítők, meetingek, vacsorák mesés helyszíneken, kedvező vidéki árakkal

Munka, szórakozás, pihenés… így egymás után

Mit szólnátok, ha egyetlen foglalással tudnátok meetingelni, évet értékelni, negyedéveket lezárni, majd csapatot építeni, és ha szükséges, akkor megszállni egy 4 csillagos szállodában? A Hotel Garzon Plaza csapatépítő szolgáltatásban minderre varázslatos környezetekben, full service kiszolgálás keretein belül lesz lehetőségetek.

Meetingek, értékelők, konferenciák akár 100 főig is

A Hotel Garzon Plaza több konferenciateremmel áll a rendelkezésetekre, ha a csapatépítő előtt meetingelnétek, évet- vagy épp negyedévet értékelnétek. A hotel éttermében, a Húsevő Bistro & Steak Barban pedig fantasztikus, egyedi, igényeitekre szabott menüsorral várunk.

Csapatépítő a tónál: grillezéstől a disznóölésig

Ha pedig elérkezik a csapatépítés ideje, azt tarthatjátok egy mesebeli helyszínen, a Vámosszabadi Horgásztónál. A Győrtől mindössze 20 percre található kis faluban, csendben, nyugalomban, ahol lehetőségetek lesz szinte mindenre:

  • Leszervezünk Nektek akár egy disznóvágást
  • Vagy grillezhettek, bográcsozhattok
  • De akár a pecázást is kipróbálhatjátok

Karácsonyi céges vacsorátok az éttermünkben vagy különtermünkben

Persze, ha csak egy hangulatos céges karácsonyi vacsorához kerestek helyszínt, akkor a Hotel Garzon Plaza fantasztikus éttermét, a Húsevő Bistro & Steak Bart, illetve mesés különtermünket ajánljuk figyelmedbe, ahol lehetőségetek van akár egyedül, csapatként ünnepelni, külön felár nélkül. Ráadásul választhattok svédasztalos, valamint egyedi tányér- és tálszerviz ajánlataink közül is.

Egy mindennel felszerelt, varázslatos, „senki nem zavar” környezet vár rátok

Gyertek kisebb, 4-5 fős társaságban, vagy akár 20-an, 30-an, 50-en, 100-an a Hotel Garzon Plaza, a Húsevő Bistro & Steak Bar és a Vámosszabadi Horgásztó lenyűgöző környezetébe, a kényelmetek garantálva lesz!

Természetesen a hotel konferenciaterme, a Húsevő étterem, valamint a Vámosszabadi Horgásztó mesés helyszíne külön-külön is lefoglalható.

Kérj ajánlatot egy fantasztikus csapatépítőre, mi pedig máris azon leszünk, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzünk Nektek. Várunk Titeket szeretettel és sok-sok csodás élménnyel!