Lakodalmak
Csapatépítők
Baráti összejövetelek

BÜFÉ árakon

Lakodalmas konyha

Sokalja a lagzi árát a vendéglőbe? Szeretne főzni a vendégeinek? Disznót ölne de nincs hol? vagy csak nem akar több 10 ezer forintot fizetni fejenként? Bérelje ki a lakodalmas konyhánkat a rendezvény helyszínnel együtt mindösszesen 50,000,. Ft-ért   Nálunk kényelmesen főzhet, vagy kifőző asszonyokkal főzethet, ha egy igazán jót, háziasast szeretne enni. A végén 20,000,- Ft-ért elmosogatunk és ki is takarítunk Ön helyett.

Falusi terítés a Csőrös tanyán

50 fő tud leülni a Csőrös tanyán kényelmesen, közvetlen a tó parton. Kérésre evőeszközt és tányért is adunk bérbe 1500 Ft / fő áron. A BÜFÉ falusi árakon áll az Önök szolgálatába. Tartson a buli reggelig!

Mulass cigányzenére

Ha szeretnéd segítünk neked cigányzenekart vagy bármilyen más DJ szerezni, hogy a hangulat ne szenvedjen csorbát. A helyszínen rendelkezésre állnak hangulat fények és némi hangosítás is.

Ki a bogrács király

Készíts bográcsban halászlét abból a halból amit te fogtál. Vagy adunk hozzá halat, ha nem vagy elég szerencsés. Vn bográcsunk, gázpalackunk vagy éppen keményfánk, hogy neked csak a vendégeket kelljen hozni.

 

Horgászverseny

A tavat folyamatosan évente két alkalommal telepítjük hallal, hogy a horgász élmény garantált legyen. 

Hívd meg vendégeidet pecázni, egy horgászverseny rendkívül jó csapatépítő program lehet.

Szükség esetén mindent segítséget megadunk kezdő vendégek részére!