Lakodalmak
Csapatépítők
Baráti összejövetelek

Lakodalmi konyha

Szeretnél saját magad főzni vendégeidnek? Disznót vágnál, de nincs hol? Vagy csak nem szeretnél több tízezer forintot fizetni minden vendéged után? Béreld ki a lakodalmi konyhánkat a rendezvényhelyszínnel együtt mindössze 50.000. Ft-ért.  Nálunk kényelmesen főzhetsz, de szívesen el is készítjük a megálmodott fogásokat, ha igazán házias ételekre vágynál. (A mosogatás és a takarítás további 20.000 Ft-ba kerül)

Falusi terítés a Csőrös tanyán

A Csőrös tanya kényelmesen 50 fő befogadására alkalmas, az asztalok pedig közvetlenül a tó partján kapnak helyet az idilli panoráma érdekében. A tányér és evőeszköz bérlése fejenként 1500 Ft/ fő, a büfé kínálat pedig falusi árakon áll vendégeink rendelkezésére. Tartson a buli reggelig! -> az egy dolog, hogy abszolút nincs itt értelme ennek a mondatnak, de ha már mégis itt van, ki kéne írni, hogy meddig van nyitva a büfé, nem?

Mulass cigányzenére!

Amennyiben nincs még elképzelésed a zenével kapcsolatban, szívesen segítünk neked a legjobb esküvői DJ vagy cigányzenekar megtalálásában. A helyszínen hangulatvilágításban és hangosításban tudunk segíteni. 

Legyél te a bográcskirály!

Készíts halászlevelet az általad fogott halból, ha pedig nem jártál szerencsével bízd ránk a belevalót, te csak a tökéletes fűszerzésre és a vendégekre figyelj! Kérésre tudunk biztosítani bográcsot, gázpalackot vagy keményfát.

Horgászverseny

A tökéletes horgászélmény érdekében a tavon évente kétszer végzünk telepítést. Legyen szó magányos elvonulásról, csapatépítőről vagy családi programról, nálunk garantált a jó hangulat. Kezdő vendégeink részére minden segítséget biztosítunk!