fbpx

Rólunk

Kedves Érdeklődő, 

Tisztelettel köszöntöm szállodánk honlapján! 

Remélem szolgáltatásaink felkeltik érdeklődését, s bízom abban, hogy vendégként köszönthetem nálunk. Biztosítom arról, hogy mindent megteszünk az Ön kényelme, pihenése érdekében. Legyen akár üzleti úton, akár kikapcsolódás céljából a vendégünk, munkatársaink hagyományos vendégszeretete mellett tudatos vendégközpontú szemléletével találkozik szállodánkban. 

Amennyiben itt tartózkodását aktívan szeretné eltölteni, kollégáink színes programajánlatokkal állnak rendelkezésükre. 
Kívánom, hogy érezze nagyon jól magát négycsillagos hotelünkben, és tiszteljen meg bennünket azzal, hogy megosztja velünk élményeit az elérhetőségeink valamelyikén vagy a Tripadvisor oldalán! 

Üdvözlettel: 

Ivánkovits Marianna 
Hotel vezető 

Rólunk

A Hotel****Garzon Plaza minden igényt kielégítő, elegáns szobái és apartmanjai tökéletes választás üzleti utazók, hétvégi turisták, csoportok és sportcsapatok számára egyaránt, legyen szó rövid ide-, vagy hetekre szóló foglalásról. 

Rendezvénytermeink ideális helyszíne konferenciáknak, banketteknek, fogadásoknak, workshopoknak, meetingeknek, tréningeknek, partnertalálkozóknak és céges partiknak. Bizalmas, pár órás tárgyalásokhoz VIP termünket ajánljuk.

A luxus érzés mellett wellness szolgáltatásaink és vendégszeretetünk által lesz teljes a szállodánkban töltött idő értéke. Legyen Ön is vendégünk a Hotel****Garzon Plaza-ban! 

Történetünk

A Hotel****Garzon Plaza története egészen 1915-ig nyúlik vissza, amikor megkezdődött a győri Vadászlaktanya építése. Az épület kezdetben katonai kaszárnyaként szolgált, majd a történelem során többféle funkciót betöltött, köztük szovjet csapatok állomáshelyeként is.

Az évek során az épület állapota leromlott, de a 21. század elején elkezdődött a felújítása, amely során megőriztük történelmi jellegét, miközben modern vendéglátóhellyé alakítottuk. 1915-ben a császárság és királyság V. hadtestparancsnokság kezdeményezésére indult meg a Vadászlaktanya építése Győrben.

Az eredeti tervek szerint nyolc pavilont és különféle kiszolgáló épületeket foglalt magában a komplexum. A laktanya gyorsan elkészült, és az évek során több hadsereg és alakulat otthonaként szolgált. A 20. század második felében a szovjet csapatok használták az épületegyüttest. A szovjetek kivonulása után hosszú ideig elhagyatottan állt, mígnem az önkormányzat kezdeményezésére megkezdődött a felújítása.

Olvashattál már rólunk

Brossúra

Brosúránk tökéletesen összefoglalja a Hotel****Garzon Plaza szolgáltatásait és kapacitását. Töltse le és keressen minket bizalommal! 

Munkatársak

Ivánkovits Marianna

Hotel Manager

Szabó Judit

Assistant Front Office Manager

Megtért Krisztián

Assistant Front Office Manager

Pusztai Kitti

Housekeeping & Maintenence Manager

Mógor Benigna

Assistant Sales Manager

Munkatársat keresünk

Tekintse meg aktuális munkalehetőségeinket!

Galéria

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a fontos eseményeinkről vagy akcióinkról!

Long stay - Apartmanok

Long stay apartmanjaink kiváló választást nyújtanak hosszabb tartózkodás esetén, biztosítva az otthonos kényelmet és a magas színvonalú szolgáltatásokat. 

Svédasztalos reggeli

Friss péksütemények, gyümölcsök, pékáruk és egyéb ínycsiklandó fogások garantálják, hogy mindenki megtalálja a kedvére való reggelit. 

Konferencia és rendezvényterem

A modern és jól felszerelt konferencia- és rendezvénytermek ideális helyszínt biztosítanak előadásokhoz, üzleti találkozókhoz, meetingekhez. A rendezvény típusának megfelelő teremberendezéssel és professzionális felszereléssel minden igényt kielégítenek. 

+900 visszajelzés vendégeinktől

Rólunk mondták

Rendezvényt szervez?
Örömmel állunk rendelkezésére!

Kérjen ajánlatot, vagy időpontot a helyszín személyes megtekintésére!
[email protected]