Barion Pixel

Lakodalmak
Csapatépítők
Baráti összejövetelek

Lakodalmi konyha

Szeretnél saját magad főzni vendégeidnek? Disznót vágnál, de nincs hol? Vagy csak nem szeretnél több tízezer forintot fizetni minden vendéged után? Béreld ki a lakodalmi konyhánkat a rendezvényhelyszínnel együtt mindössze 50.000. Ft-ért.  Nálunk kényelmesen főzhetsz, de szívesen el is készítjük a megálmodott fogásokat, ha igazán házias ételekre vágynál. (A mosogatás és a takarítás további 20.000 Ft-ba kerül)

Falusi terítés a Csőrös tanyán

A Csőrös tanya kényelmesen 50 fő befogadására alkalmas, az asztalok pedig közvetlenül a tó partján kapnak helyet az idilli panoráma érdekében. A tányér és evőeszköz bérlése fejenként 1500 Ft/ fő, a büfé kínálat pedig falusi árakon áll vendégeink rendelkezésére. Tartson a buli reggelig! -> az egy dolog, hogy abszolút nincs itt értelme ennek a mondatnak, de ha már mégis itt van, ki kéne írni, hogy meddig van nyitva a büfé, nem?

Mulass cigányzenére!

Amennyiben nincs még elképzelésed a zenével kapcsolatban, szívesen segítünk neked a legjobb esküvői DJ vagy cigányzenekar megtalálásában. A helyszínen hangulatvilágításban és hangosításban tudunk segíteni. 

Legyél te a bográcskirály!

Készíts halászlevelet az általad fogott halból, ha pedig nem jártál szerencsével bízd ránk a belevalót, te csak a tökéletes fűszerzésre és a vendégekre figyelj! Kérésre tudunk biztosítani bográcsot, gázpalackot vagy keményfát.

Horgászverseny

A tökéletes horgászélmény érdekében a tavon évente kétszer végzünk telepítést. Legyen szó magányos elvonulásról, csapatépítőről vagy családi programról, nálunk garantált a jó hangulat. Kezdő vendégeink részére minden segítséget biztosítunk!

Töltse ki a lenti űrlapot és kollégáink fel fogják keresni Önt telefonon, hogy egyeztessenek a részletek miatt.