fbpx

Rendezvények-Csapatépítők-Baráti összejövetelek

Vámosi rendezvényközpont

Falusi büfé árakon lássa vendégül barátait vagy munkatársait. Ez egy olyan hely, ahol igazán elengedhetik magukat és kedvező áron maximális élményt tudnak szerezni.

Falusi terítés a Csőrös tanyán

A Csőrös tanya kényelmesen 50 fő befogadására alkalmas, az asztalok pedig közvetlenül a tó partján kapnak helyet az idilli panoráma érdekében. A tányér és evőeszköz bérlése fejenként 1500 Ft/ fő, a büfé kínálat pedig falusi árakon áll vendégeink rendelkezésére. Tartson a buli reggelig!

Mulass cigányzenére!

Amennyiben nincs még elképzelésed a zenével kapcsolatban, szívesen segítünk neked a legjobb esküvői DJ vagy cigányzenekar megtalálásában. A helyszínen hangulatvilágításban és hangosításban tudunk segíteni. 

Disznóvágás

 
A vámosszabadi rendezvényközpont egyik legnépszerűbb eseménye a disznóvágás, amely hagyományos falusi hangulatot varázsol a résztvevők elé. Az esemény során a látogatók megismerkedhetnek a disznóvágás folyamataival, és részt vehetnek a frissen készült ételek kóstolásában is. Ez a közösségi élmény remek alkalom a barátok és családtagok összegyűjtésére, valamint a régi hagyományok felelevenítésére.

Legyél te a bográcskirály!

Készíts halászlevelet az általad fogott halból, ha pedig nem jártál szerencsével bízd ránk a belevalót, te csak a tökéletes fűszerzésre és a vendégekre figyelj! Kérésre tudunk biztosítani bográcsot, gázpalackot vagy keményfát.

Horgászverseny

A vámosszabadi rendezvényközpont egyik kiemelkedő eseménye a horgászverseny, amely évről évre rengeteg érdeklődőt vonz. A versenyzők összemérhetik tudásukat, miközben élvezhetik a természet közelségét és a baráti társaságokat. Az esemény nemcsak a sporthorgászok, hanem a családok számára is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Tóparti lángosozó

A vámosi rendezvényközpontnál található tóparti lángosozó igazi gyöngyszem a helyi vendéglátásban. A festői környezetben elhelyezkedő kis bódé friss és ropogós lángosokat kínál, melyeket a látogatók a vízparti pihenőhelyek egyikén fogyaszthatnak el. Az itt készített lángosok titka a házi készítésű tészta és a változatos feltétek, amelyek garantáltan mindenki ízlésének megfelelnek.

+900 visszajelzés vendégeinktől

Rólunk mondták

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a fontos eseményeinkről vagy akcióinkról!

Kérjen tőlünk árajánlatát!

Rendezvényközpont űrlap