fbpx

Varázslatos esküvői helyszínek Győrben

Hol legyen a nagy nap? Egy mesés tó partján, vagy egy exkluzív teremben?

Döntsétek el Ti 🙂 Lehetőségetek van ugyanis választani a Hotel Garzon Plaza exkluzív, amerikai filmekbe illő nagyterme, valamint egy mesebeli tópart között. Szállodánk 100 fő befogadására alkalmas különtermét, mintha csak a Ti esküvőkre szabtuk volna. A világítás színeiből, a berendezésekből, a kiszolgálásból, egyszóval mindenből több választási lehetőségetek lesz.

Ha pedig a lampionokat, a csillagos égboltot választanátok, akkor irány Vámosszabadi, ahol egy mesekönyvekbe illő tó partján mondhatjátok ki a boldogító IGEN-t.

Életetek legszebb napjának csodálatos díszlete

„Nem tudom, feltűnt-e, de a képem a tökéletes esküvőről folyton változik. Egyik nap fehér rózsát akarok, másnap liliomot. Először egy hárfást, aztán egy vonósnégyest. Csak egyvalami állandó, és az te vagy.” 

Ha a Hotel Garzon Plazát választjátok, akkor az effajta állandóság mellé varázslatos díszletet, tökéletes kiszolgálást, fantasztikus esküvői étlapot tudunk felajánlani Nektek 🙂

 

Ti megálmodjátok az esküvői menüt, mi megvalósítjuk

Legyen szó olasz, francia, netán ázsiai, vagy éppen hazai ízekről, a Húsevő Bistro & Steak Bar csapata elképesztően ízletes formába önti majd az elképzeléseiteket. A kiszolgálás pedig egyszerre lesz közvetlen és kifinomult.

Egy szív: fél szárny. Most már repülhetsz.

Életetek legszebb napja megérdemel egy csodálatos helyszínt. Legyen szó egy exkluzív teremről, vagy egy mesés tó partjáról. Kérjetek egy részletes, mindenre kiterjedő, apróbetűk nélküli árajánlatot, és mi egy napon belül az összes kérdéseteket megválaszoljuk.

 

 

Töltse ki a lenti űrlapot és kollégáink fel fogják keresni Önt telefonon, hogy egyeztessenek a részletek miatt. 

vv